Щотижнева оперативна нарада при міському голові

23 травня 2016 року в малому залі Ніжинської міської ради відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Після оголошення плану проведення наради першим заслухали начальника штабу ніжинського відділу поліції Тараса Балабайка, який доповів про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого тижня. Про стан роботи по нагляду за дотриманням правил дорожнього руху в Ніжині за минулий тиждень доповів Геннадій Клюйка, начальник сектору Ніжинського відділу поліції по забезпеченню дорожнього руху.

В ході наради також були розглянуті звернення двох заявниць. Звернення Олех О.І. стосувалось будівництва сусідом каналізації без дозвільних документів по вул.Овдіївській, 32. Щодо цього питання було вирішено доручити Михальченку М.С. та Мироненко В.Б. виїхати комісійно для з′ясування ситуації та доповісти на наступній нараді. Щодо звернення Хромової Ю.В. про створення кабінету охорони зору дитини, для якого необхідна спеціальна комп’ютерна програма, було вирішено доручити заступнику міського голови Ігору Алєксєєнку зібрати нараду з даної заяви і про її результати доповісти на наступній понеділковій нараді.

Інформацію щодо стану підготовки до оздоровчої кампанії-2016 повідомив Станіслав Крапив`янський, начальник управління освіти Ніжинської міської ради.

В ході наради було обговорено стан виконаної за минулий тиждень роботи та плани на поточний. Зокрема, заступник міського голови Григорій Олійник повідомив про зустріч з адміністрацією ПАТ «Ніжинський жиркомбінат», впорядкування роботи з ОСББ, чергову зустріч з інвесторами щодо ТОВ «НТМ», заявку на участь у проекті «Розумні міста» та інше.

Заступник міського голови Сергій Осадчий доповів про впорядкування стихійної торгівлі по вулиці Московській, про електронні закупівлі онлайн, про засідання евакуаційної комісії та адмінкомісії.

Далі заслухали заступника міського голови Ігора Алєксєєнка, який повідомив про роботу соціальних служб міста, про підготовку до свята Останнього дзвоника, а також про заходи, які відбулись на минулому тижні: зустріч з послом Польщі, «Мегамарш» у вишиванках, фестиваль «Талант року». Щодо заходів на поточний тиждень зазначив наступні: День Європи та свято Останнього дзвоника.

Заступник міського голови Сергій Дзюба доповів про укомплектування відділу інвестиційного розвитку, про зустріч з координатором проекту ЄС/ПРООН, проведення тренінгу по проекту LEAPS.

Інформацію щодо стану виконавської дисципліни, а також про польовий збір в смт. Гончарівськ, про конкурс до інвестиційного відділу повідомив керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Колесник.

Наприкінці було підведено підсумки наради.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

24.05.2016