Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Традиційно першим заслухали Максима Терещенка, виконуючого обов’язки начальника сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Він доповів про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста. За минулий тиждень було складено 130 адміністративних протоколів. Шість протоколів – за рух багатотоннажного транспорту в місті. Решта – за вчинення насильства в сім`ї, невиконання батьками обов’язків по вихованню неповнолітніх дітей, за придбання спиртних напоїв домашнього вироблення та інше. Зафіксовано факт виготовлення фальсифікованої підакцизної продукції.

Також на минулому тижні було зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди.

Далі заслухали інформацію відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян. Було повідомлено про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах виконавчих органів та про стан виконання доручень попередніх нарад.

Наприкінці обговорили план роботи на наступний тиждень. Міський голова Анатолій Лінник нагадав присутнім про те, що цього тижня заплановане чергове засідання сесії міської ради. Порядок денний включає 39 проектів рішень та додаткові питання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

24.04.2017