Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Головуючий наради перший заступник міського голови Григорій Олійник традиційно надав слово ІнніМузиченко, представнику Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, яка прозвітувала про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території міста. За минулий тиждень було зареєстровано 287 заяв, по яких розпочато 39 кримінальних проваджень, складено 133 адміністративних протокола. З них 43 – по лінії ДАЇ, у тому числі5 протоколів – за рух багатотоннажного транспорту в місті. Решта – за вчинення насильства в сім`ї, невиконання батьками обов’язків по вихованню неповнолітніх дітей, за придбання спиртних напоїв домашнього вироблення та інше. Зафіксовано факт зберігання вибухових речовин, зберігання наркотичних речовин.

Далі заслухали інформацію відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян. Було повідомлено про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах виконавчих органів та про стан виконання доручень попередніх нарад. Ірина Назаріна, начальник сектора з питань прийому громадян і звернень прозвітувала про результати роботи над заявами і зверненнями, що надійшли протягом минулого тижня.

Наприкінці обговорили план роботи на поточний тиждень. Керуючий справами Сергій Колесник нагадав присутнім, що 6 червня відбудеться розширена оперативна нарада, тому всі пропозиції щодо формування порядку денного мають надійти до 12 години 2 червня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

29.05.2017