Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський повідомив, що на минулому тижні відбулася зустріч з батьками учнів Кунашівської школи на якій було погоджено продовження навчання дітей в ніжинській загальноосвітній школі №14 (станом на сьогодні там навчається 11 учнів). Також здійснено домовленість із перевізником, який буде окремо довозити дітей до школи і забирати у зворотньому напрямі. Свято "Останнього дзвоника", як зазаначив Станіслав Миколайович, відбудеться 24 травня о 09-00 годині в кожному навчальному закладі, а в міському ліцей захід розпочнеться об 11-00 годині у приміщенні великої зали нового корпусу Ніжинського державного університету ім.Миколи Гоголя.

Головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна міська лікарні ім.Миколи Галицького» Олександр Костирко доповів про епідситуацію по місту станом на 19.05.2019р захворіло 214 осіб (з них 156-діти та 58- дорослі). Госпіталізовано до інфекційного відділенні гастроентероколіти – 8 осіб(дітей-2 та 6-дорослих), 2 особи – кір (2 дорослих). Щодо інфекційної захворюваності за тиждень: гострі гастроентероколіти -10 осіб (дорослих-7 та 3-дітей), вітряна віспа 6 осіб (2-дорослих та 4-дітей), кір – 3 особи (3 дорослих), хр.вірусний гепатит С – 1 дорослий та 1дитина захворіла на скарлатину (ДНЗ №5).

Головний лікар КНП «НМЦПМСД» Оксана Калініченко зауважила станом на 20 травня 2019 року 48822 декларації мешканців міста підписали з сімейними лікарями (69,7%). За минулий тиждень підписано ще 168 декларацій. Планується ще на 3 амбулаторії сімейної медицини закупити автоматичні гематологічні аналізатори крові та сечі, а також 3 апарати УВЧ (УВЧ-терапія відноситься до різновидів електролікування. З допомогою високочастотного і ультрависокочастотного електромагнітного поля в тканинах посилюється кровообіг і лімфоток, збільшується проникність стінок кровоносних судин. У місце запалення надходять імунні тіла та захисні клітини ретикулоендотеліальної системи).

Головний спеціаліст з питань сектора інвестиційної діяльності та зовнішньоекономічної діяльності відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Тетяна Плетньова повідомила присутнім, агенція інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності надіслала вітальне повідомлення в якому зазначила що Ніжинська міська рада стала переможцем проекту SMART-ENERGY. Міській раді надано право на безкоштовне впровадження системи енергоменеджменту та інтелектуальної системи енергомоніторингу з внесенням даних до Всеукраїнської системи.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 20 травня по 26 травня можна ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/337/zahodi-z-2005-po-2605-2019-roku.html.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

20.05.2019