Шлях до себе. Відверто про….

Напередодні Дня закоханих відділ у справах сім’ї та молоді спільно з ніжинською громадською організацією Спілка жінок України, Товариством Червоного Хреста, громадською організацією «Вероніка» продовжили розмову про найбільші людські цінності в рамках проекту «Шлях до себе».

Цього разу у комфортному залі «Ритму» представляли ніжинських Валентин, які знайшли у житті своє місце і своє призначення, досягли професійних вершин, створили дружні сім'ї, збагатили себе творчістю і мають неоціненний скарб – свій життєвий досвід...Заступник міського голови Ігор Володимирович Алєксєєнко своїм привітанням додав позитивних емоцій, розповідаючи притчу, яка об’єднала і музику, і любов, і душу.

Програма об’єднала багато цікавих людей, головне, що учасниками діалогу стала молодь, яка із цікавістю не лише спостерігала за дійством, а й активно обговорювала підняті питання шлюбу, знайомства через інтернет-мережі, висловлювали власні думки про щастя й, звичайно, любов. Поєдналися роздуми, міркування декількох поколінь про очікувану і непередбачувану, вірну і нескінченну, трепетну і всесильну, різнобарвну і всеохоплюючу – ЛЮБОВ.

Дякуємо за надану допомогу обласному депутату, голові благодійного фонду «Копиця» Н. М. Копиці, приватному підприємцю Є. Москаленку, адміністрації комунального ринку А.Л. Вершняку, М.І. Ступаку.

Відділ у справах сім’ї та молоді

15.02.2016