Спартакіада держслужбовців відбулася у Чернігові

18 червня в Чернігові відбулася ХVІ літня обласна спартакіада серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій і працівників органів місцевого самоврядування. Відкривав спартакіаду на центральному стадіоні області голова Чернігівської ОДА і за сумісництвом очільник обласного осередку Національного олімпійського комітету Валерій Куліч.

Цьогоріч рекордна кількість команд держслужбовців – 24 – вступила у боротьбу за право сформувати зі своїх учасників збірну, яка представлятиме Чернігівщину на Всеукраїнській спартакіаді.

Почесними гостями заходів також стали начальник управління головної державної служби України в м. Києві, Київській та Чернігівській областях Олександр Якубенко, начальник управління головної державної служби в Чернігівській області Валентин Дубок, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Андрій Дериземля та голова Ради ветеранів спорту області, директор ЦФЗН «Спорт для всіх» Дмитро Пиріжок.

Наше місто почесно представляла делегація на чолі з начальником відділу з питань фізичної культури та спорту П.В. Глушком. Ніжин прийняв участь у таких видах спорту як, настільний теніс, волейбол, перетягування канату, шахи та шашки.

Кращим результат став виступ волейбольної збірної м. Ніжина. Із 24 команд-учасниць ніжинці стали першими за всю історію проведення даних змагань. На шляху до перемоги були обіграні команди Ніжинського, Семенівського, Новгород-Сіверського та Срібнянського районів. Склад команди: П. Глушко, А. Кушніренко, С. Шовкун, О. Сушко, Т. Ворона, В. Ярмолюк та Є. Євса.

Також чудово виступила наша шахістка В. Пузікова, яка виборола 7 місце.

А загальнокомандне місце буде вже відомо наприкінці тижня.

Відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради

22.06.2016