Спортивні новини Ніжина

Минулий тиждень для ніжинських спортсменів був дуже насичений.

Так переможець другого етапу команда ЗОШ №15 взяла участь у третьому етапі Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя», що проходив у обласному центрі 21 квітня. Команда посіла п’яте місце з 18 команд.

Два дні 21-22 квітня проходив в м. Ніжині чемпіонат області з волейболу серед дівчат 2004 р.н.. Сім команд області взяли участь у волейбольних змаганнях.

Перше місце зайняли волейболістки м. Чернігова , на другому місці волейболістки м. Прилуки , на третьому місці волейболістки м. Ніжина.

22 квітня в спортивному залі НДУ відбувся 11-тур Чемпіонату області з баскетболу серед чоловічих команд. Міська команда «НДУ» приймала лідера обласного чемпіонату з баскетболу команду обласної комплексної дитячо-юнацької школи. Міська команда отримала перемогу з рахунком 104 : 98.

20 – 22 квітня у м. Вінниця відбувся чемпіонат України з пішохідного туризму, міська команда «Темп» посіла сьоме місце.

21 квітня в спортивному залі по вул.. Прилуцька пройшов відкритий чемпіонат м. Ніжина з вільної боротьби серед юнаків молодшого, середнього та старшого віку. На борцівський килим цього дня вийшло 159 юних спортсменів з міст Києва. Сум, Ромни, Щорса, Чернігова та Ніжина.

Ніжинські борці вільного стилю завоювали 5 золотих медалей та більше 10 спортсменів м. Ніжина стали призерами змагань.

З 20-22 квітня тривав Чемпіонату світу з хортингу який проходив у м.Даугавпілс (Латвія), який приніс ніжинським спортсменам вагомі результати. У розділі "Двобій" у ваг. кат. 60-65 кг, ІІІ місце посів Куліч Андрій, підтвердивши звання Майстра спорту України. Ваг. кат. 70-75 кг, ІІ місце посів Нестеренко Євгеній( перший день ІІІ місце). Ваг. кат. 80-85 кг Чемпіоном Світу став Шило Максим.( перший день ІІІ місце). Євеній вперше виконав норматив Майстра спорту України Міжнародного класу, а Максим вдруге. Слід відмітити велику заслугу у підготовці спортсменів старшого тренера КДЮСШ НМО ФСТ "Спартак" Васильєв О.Ю.

Відділ з питань фізичної культури та спорту

23.04.2018