Стартує місячник з благоустрою та санітарного очищення міста

Відповідно до розпорядження міського голови від 15 березня 2021 року № 83 «Про організацію проведення у 2021 році заходів з озеленення, благоустрою та санітарного очищення Ніжинської територіальної громади», з метою забезпечення та збільшення зелених насаджень, суттєвого поліпшення стану довкілля, благоустрою та санітарного стану в Ніжинській територіальній громаді з 24 березня по 24 квітня в місті триватиме місячник з благоустрою та санітарного очищення міста. 09 квітня - загальноміський день благоустрою у Ніжинській територіальній громаді.

Місячник чистоти дасть старт масовим сезонним роботам із благоустрою та озеленення території Ніжина. Управління житлово-комунального господарства та будівництва забезпечить учасників акції з озеленення Ніжинської територіальної громади необхідним матеріалом для посадки зелених насаджень (саджанцями дерев, кущів).

Кожен ніжинець може зробити свій внесок у спільну благородну справу, адже чистота нашого міста залежить від усіх нас.

Звертаємось до всіх жителів приватного сектору і багатоквартирних будинків із закликом взяти активну участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до посадки зелених насаджень.

Закликаємо колективи підприємств, організацій, установ всіх форм власності, громадські організації навести лад на закріплених територіях, вулицях, в парках, скверах, зонах відпочинку.

Спільними зусиллями ми зробимо наш Ніжин ошатним та комфортним для проживання!    


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко   

25.03.2021