Святковий концерт до дня медичного працівника

17 червня 2016 року в актовій залі Ніжинського драматичного театру відбувся концерт до дня медичного працівника. На святкову програму були запрошені працівники усіх медичних закладів міста.

Концертна програма розпочалася із привітальних слів міського голови Анатолія Лінника. Він щиро подякував хранителям здоров`я за професійність, терпіння, витримку, чуйність, доброту та увагу до людей. Та почесно нагородив подяками лікарів та медсестер міської лікарні імені Миколи Галицького.

Наступним слово перейняв секретар міської ради Валерій Салогуб. Він святково вручив подяки міського голови працівникам медичних закладів Ніжина: Ніжинській міській організації «Товариство Червоного Хреста України», комунальному закладу «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

З радістю привітав присутніх із цим чудовим святом і помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат. Подяки від народного депутата були вручені керуючим особам медичних закладів Ніжина.

Надалі привітання прозвучали від головного лікаря Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького Олександра Костирка. Він сердечно висловив подяку своїм колегам за те, що жителі нашого міста отримують якісну медичну допомогу. Почесними грамотами також були нагороджені водії карет швидкої допомоги, працівники бухгалтерії та харчоблоку.

Привітати людей у білих халатах не відмовився і депутат Чернігівської обласної ради Сергій Охонько. Він з приємністю згадав свої дитячі роки, коли проводив час у мами на роботі. Саме тому йому з дитинства знайома атмосфера у лікарні. До дня медичного працівника депутат зробив подарунок для дитячого відділення, а саме: ремонт та модернізація однієї з палат відділення.

Голова профспілки медичних працівників Тетяна Кедрова долучилася до привітання своїх колег та оголосила подяки спортсменам збірної міської лікарні за гарну гру на чемпіонаті області з футболу.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

21.06.2016