Святкування Дня Захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. От і сьогодні у парку імені Т. Шевченка за підтримки Ніжинської міської ради відбулося масштабне святкування.

Розпочалося все з вітального слова міського голови Анатолія Лінника. Анатолій Валерійович поздоровив усіх присутніх з цим чудовим святом, побажав міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку влітку, нових вражень, сонячних днів, а батькам, дідусям та бабусям - теж міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку. Продовжилося свято запальними танцями, чарівними піснями у виконанні творчих дитячих колективів та окремих виконавців.

У ході свята також представили свої досягнення школи та позашкільні заклади міста. Вони вражали гостей заходу численними нагородами й відзнаками різного рівня, починаючи від місцевих нагород, і закінчуючи міжнародними відзнаками.

Вразила своєю неординарністю експозиція зі вторинної пластикової сировини, яку представили Будинок дітей та юнацтва разом з Лігою старшокласників міста. З пластику вони створили як цікаві композиції, що не залишили нікого байдужими, так і креативну фотозону, яка користувалася попитом все свято.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

01.06.2017