Свято спорту на День міста

В рамках святкування Дня міста на міському стадіоні «Спартак» відбулася низка заходів: спортивні змагання, зокрема, турнір з футболу серед дитячих команд; відкритий кубок міста Ніжина зі стрітболу; кубок м.Ніжина з футболу серед чоловічих команд; кубок м.Ніжина з паркового волейболу серед чоловічих команд; чемпіонат м. Ніжина з волейболу пляжного серед загальноосвітніх шкіл; відкритий кубок м.Ніжина з боксу серед юнаків; спортивно-патріотичний захід серед учнівської молоді «Я-патріот».

З вітальними словами до учасників звернувся міський голова Анатолій Лінник, який побажав кожному спортсмену міцного здоров’я, незламного духу, терпіння та нових перемог.

Очільник міста Анатолій Валерійович разом з народним депутатом України Олександром Кодолою подарували переможцям 25 комплектів спортивної форми, а також м’ячі для тренування та перемог.

Родзинкою спортивного заходу було відкриття нового критого вуличного боксерського рингу.

Перед початком змагань Анатолій Лінник подякував народному депутату України Олександру Кодолі за таку можливість бути першим містом в Чернігівській області в якому встановлена така спортивна споруда.

Спортсмени продемонстрували свої вміння на новому рингу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

04.05.2019