Свято творчості й натхнення «Музичні сходинки душі»: відбувся творчий вечір юної талановитої ніжинки Валерії Ухо

1 жовтня гостинна актова зала Гоголівського корпусу зустрічала гостей, які завітали на цей захід, аби поринути в атмосферу музики й танцю. Співачка, піаністка і танцівниця – усі ці таланти поєдналися в юній дівчині. Цього вечора вона запросила своїх викладачів, рідних і друзів, аби поділитися з ними творчими напрацюваннями і висловити вдячність за підтримку на складному шляху до професійного зростання.

Валерія Ухо належить до плеяди обдарованої молоді нашого міста. Дівчина, яка навчається у 8 класі Ніжинської хореографічної школи, вже має багато здобутків і відзнак. Валерія – лауреатка всеукраїнських і міжнародних фестивалів і конкурсів у номінаціях «Хореографія» (викладачка Ірина Мірошник), «Вокал» (викладач Ігор Дяконенко), «Інструментальний жанр. Фортепіано» (викладач Валентина Ревенчук). Вона є солісткою Зразкової аматорської вокальної студії «Автограф» (керівник Ігор Дяконенко), учасницею Зразкового аматорського ансамблю бального танцю «Шанс» (керівник Ірина Мірошник). Також стала однією з тих, кому призначена стипендія обдарованій молоді Ніжинської громади у 2024 році.

Ніжинська хореографічна школа пишається своїми талановитими викладачами й учнями. І цей творчий вечір вкотре засвідчив: юні ніжинці і ніжинки під керівництвом досвідчених наставників досягають значних успіхів на своєму шляху.   

На творчому вечорі було представлено всю палітру талантів Валерії. Вона сольно і разом з іншими учнями хореографічної школи виконувала інструментальні версії українських пісень, а емоційні вокальні номери, які лунали зі сцени, викликали у слухачів шквал емоцій.

Ще один подарунок глядачам – яскраві хореографічні постановки вихованців Ніжинської хореографічної школи. Танцювальні колективи «Ритм» і «Шанс» (його учасницею є Валерія Ухо) занурили всіх у світ грації і викликали шалені оплески.

Творчий вечір Валерії засвідчив високий рівень досягнень учнів хореографічної школи. Ніжин – місто талановитих людей. І вихованці хореографічної школи вкотре підтверджують цю тезу. Так тримати!

 

 

02.10.2024