Триває облаштування громадського простору на вул. Космонавтів

Сьогодні, 9 червня, міський голова Анатолій Лінник разом із начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком перевірили стан виконання робіт по створенню громадського простору на території мікрорайону Космонавтів. Нині там продовжують облаштування зони відпочинку для мешканців міста: прокладають пішохідні доріжки, готують місце для встановлення лавок, ліхтарів і урн.

Проект будівництва фінансується за рахунок громадського бюджету та спрямований на створення кращих умов для громадського простору мешканціввул. Космонавтів.

На цій території відбуваються основні заходи громади мікрорайону: відкриття ялинки, проведення свят, робочих зустрічей з нагальних питань розвитку мікрорайону. Тому важливо створити сучасні комфортні умови.

Анатолій Лінник наголосив, що пішохідні доріжки будуть вимощені плиткою. Анатолій Кушніренко зазначив, що днями роботи планують завершити. На реалізацію проекту виділено 398 тисяч 950 грн.

«Даний проект є своєрідною оцінкою розвитку соціальних ініціатив в громаді та формуванням безпечної та комфортної зони відпочинку для спілкування та згуртування мешканців громади», - підкреслив Анатолій Лінник.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

09.06.2020