Тривають підготовчі роботи по відкриттю нового садочка

07 жовтня міський голова Анатолій Лінник перевірив стан виконання підготовчих робіт до відкриття нового садочка, який буде розміщуватися в Гімназії № 14, яка знаходиться за адресою: м.Ніжин, вул.Шекерогринівська, 52а. До назначеної дати відкриття садочка залишився тиждень, однак ще тривають останні роботи.

Приміщення дитячого садочка має привабливий вигляд, поруч є дитячий ігровий майданчик на території закладу.

Новий садочок розрахований на дві групи дітей ясельного віку та групу дошкільного віку.

Всередині уже частково облаштовані дитячі кімнати, завезені та встановлені нові сучасні меблі, іграшки, харчоблок оснащений новим обладнанням. У садочку буде окремий спортивний зал та актовий зал, також передбачено кімната для техперсоналу та для педагогічних працівників

Окрім стандартного переліку приміщень для навчання, ігор, відпочинку та харчування дітей, у садочку буде облаштоване місце, біля входу в заклад, для паркування дитячих візочків.

Відкриття садочка – це також нові робочі місця для жителів міста. На роботу запросили нових вихователів, спеціалістів та технічний персонал.

Міський голова Анатолій Лінник оглянувши всі приміщення, які будуть використовуватися під дитячий садочок та прилеглу територію доручив керівникам управління освіти та управління житлово-комунального господарства та будівництва вивчити питання щодо встановлення дитячого майданчика для дошкільнят.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

07.10.2019