Тривають роботи з реконструкції частини приміщення колишньої дитячої поліклініки під створення колцентру

Тривають роботи з реконструкції частини приміщення колишньої дитячої поліклініки під створення колцентру на базі Ніжинської міської лікарні. За планом роботи завершаться вже до кінця листопада.

04 жовтня перебіг робіт проінспектували заступник міського голови Ірина Грозенко та начальник відділу економіки Геннадій Тараненко. Нагадаємо, що в межах співпраці з проєктом

«Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» Ніжинська громада була попередньо обрана для впровадження проєкту зі створення колцентру, який діятиме на базі міської лікарні.

Колцентр діятиме за комунікаційними шаблонами, забезпечуючи якісний сервіс, залучення пацієнтів до закладу та надання медичних послуг підприємства.

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH – у межах співпраці з проєктом "Програма ЄС «Міцні регіони» – передбачає підтримку закладів охорони здоров’я у покращенні надання медичних послуг шляхом створення колцентрів.
Фінансування проєкту в нашій громаді повністю здійснюється Німецьким товариством міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).
04.10.2023