У Ніжині демонтували електроопори

На деяких перехрестях міста є досить міцні і великі перешкоди (особливо для великогабаритного транспорту) - бетонні електричні опори. Щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод, з загрозою життю та майну людей, прийнято рішення про демонтаж опор з перенесенням комунікацій на опори поруч.

Так 06 березня, силами КП «ВУКГ», з залученням спеціалізованої техніки, демонтовано дві електроопори.

При повороті з Шевченка на Синяківську, опора кардинально заважала "увійти у поворот" багатотоннажним автомобілям, в результаті - аварія. Інша електрична опора, що теж заважає безпечному руху автотранспорту, знаходилася біля перехрестя вулиць Шевченка і Захисників України (колишня Генерала Корчагіна).

Заздалегідь з цих електроопор демонтовано всі комунікаційні кабелі та їх кріплення. За допомогою автокрану, електроопори було закріплено міцним тросом та видалено з землі. Після чого, їх було завантажено до спеціального причепу та вивезено до території КП "ВУКГ".

Роботи виконано оперативно та обережно, що є одним з принципів роботи комунального підприємства "ВУКГ" і відтепер аварійні електроопори більш не становлять загрози.

09.03.2023

Наступна новина:

Увага!