У Ніжині пройшли заходи до Дня захисту дітей

«Щасливе дитинство» - під таким гаслом сьогодні біля старого корпуса НДУ ім.М.Гоголя пройшло свято для найменших ніжинців, приурочене Міжнародному Дню захисту дітей. Саме цей захід було організовано Службою у справах дітей Ніжинської міської ради для дітей з числа сімей загиблих та зниклих безвісти, дітей ВПО, дітей зі складними життєвими обставинами та з багатодітних родин.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Олександр Кодола: «Бажаю миру і злагоди кожній дитині, кожній родині. Наснаги і мудрості батькам, опікунам, батькам-вихователям, всім дорослим, серця яких сповнені любов’ю до дітей. Хочеться побажати, щоб наші діти ніколи не чули звуків вибухів та не бачили жахіть війни, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків».

Цього ж дня для дітей-інвалідів, які перебувають на обліку в міському територіальному центрі, відбувся святковий концерт. Урочисте відкриття свята почалося привітальними словами заступника міського голови Ірини Грозенко, яка наголосила, що наші діти - це найдорожче, що в нас є, якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава.

Під час цих заходів було організовано розважальні танцювальні та пісенні номери.

Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, одержували призи.

Діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах.
Начальник Служби у справах дітей Наталія Рацин подякувала друзям, які долучилися до організації свята: БФ «Співдія», Ніжинський міський молодіжний центр, жіночий рух «За Майбутнє», БФ «Карітас», Червоному Хресту, простору «Вільна», ГО «Час для нас». Окрема вдячність за виставку спецтехніки працівникам ДСНС, поліції та військовим.
02.06.2023