У Ніжині відбувся семінар для молодих бізнесменів

11 листопада 2016 року у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відділом економіки виконавчого комітету спільно з державною організацією «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» було проведено навчальний семінар для молодих бізнесменів і тих, хто планує розпочати власну справу на тему: «Актуальні питання започаткування та ведення підприємницької діяльності».

Під час семінару представники установ розглянули питання:

- Фінансово-кредитної підтримки суб’єктів підприємницької діяльності ДО «РФПП по Чернігівській області».

- Ефективні форми організації власної справи.

- Оподаткування підприємницької діяльності.

-. Реєстрація суб’єкта підприємницької діяльності.

- Взяття на облік в Управлінні Пенсійного фонду України в м. Ніжині та Ніжинському районі, Ніжинській міжрайонній виконавчій дирекції відділення ФСС з ТВП та відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Ніжина.

- Пенсійного забезпечення підприємців та інші питання.

Учасники семінару запрошені від Ніжинського міськрайонного Центру зайнятості, студенти вузів і учні 11 класів ЗОШ міста взяли участь у дискусії під час семінару та отримали відповідь на свої запитання.

Приватні підприємці Верба Тетяна Іванівна та Кільова Наталія Григорівна розповіли про започаткування власної справи і особливості в роботі приватного підприємця та побажали успіхів учасникам семінару у майбутніх справах.

Відділ економіки виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

15.11.2016