У Ніжині відкрився Центр Вакцинації. Не баріться - отримайте щеплення!

Для збільшення кількості вакцинованих осіб і вироблення колективного імунітету проти COVID-19 в Ніжині відкрито Центр Вакцинації.
Сьогодні, 5 липня, міський голова Олександр Кодола взяв участь в офіційному відкритті Центру.
Тут зможуть прищепитися вакциною Коронавак всі охочі, віком від 18 років.

Центр працюватиме щоденно за адресою: м.Ніжин, вул. Батюка, 5, приміщення Ніжинської РДА, І поверх, мала зала. Графік роботи: понеділок-п’ятниця  9:00-16:50, субота-неділя 9:00-13:00. Послуги по вакцинації надаються кваліфікованими бригадами Ніжинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.При собі мати паспорт.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що ніжинці повинні відповідально віднестись до боротьби з коронавірусною інфекцією.

"У Ніжині відкрився Центр масової вакцинації населення - тепер усі бажаючі мешкакнці Ніжинської ОТГ мають можливість провакцинуватись ліцензованою вакциною Коронавак. Також пропонуємо керівникам усіх установ, які працюють в місті подати заявку на платформу "Дія" для вакцинації трудового колективу. У такому випадку мобільна бригада приїздить сама, безпосередньо на підприємство чи в організацію, і проводить щеплення", - зауважив міський голова Олександр Кодола. 

"Хочу наголосити, що чим більше буде вакцинованих людей, тим менше буде хворих на коронавірусну інфекцію, і ми зможемо створити колективний імунітет. Тому, всіх запрошуємо в Ніжинську РДА на вулицю Батюка, 5. І не забудьте взяти паспорт!", - акцентував Олександр Кодола. 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю


05.07.2021