У НІЖИНСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ – НОВІ КАДРОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ

04 липня відбулася розширена оперативна нарада при міському голові Олександрі Кодолі.
Дякуючи Богові та ЗСУ минулий тиждень пройшов спокійно і без надзвичайних подій. Проте не варто забувати, що війна триває. Головна наша мета - це перемога, а відповідно необхідне максимальне сприяння кожного українця ЗСУ!
На початку наради Олександр Кодола повідомив, що до нашої команди в якості позаштатних радників міського голови приєднались поважні та потужні ніжинці.
По співпраці з військовими нам допомагатиме: підполковник ЗСУ, Герой України, «кіборг», захисник Донецького аеропорту у 2014-2015 роках, один з керівників захисту Ніжина під час повномасштабного наступу рашистів минулого року. Це Сергій Вікторович БУРКОВСЬКИЙ.
Не давши захопити ворогу наше місто, ніжинські захисники зірвали плани росіян по остаточному оточенню та захопленню Києва.
З питань волонтерської роботи, підприємництва та медицини працюватиме - керівник потужної фармацевтичної компанії ТОВ фірма «Лакс», волонтер та патріот Ніжина - Валентин Дмитрович АНДРІЄЦЬ.
Завдяки його зусиллям, фахового топ-менеджера, підприємство відоме не тільки на теренах Чернігівщини, а й по всій Україні та закордоном.
«Керівникам виконавчих органів Ніжинської міської ради, її виконавчого комітету прошу надавати методичну, консультативну та інформаційну допомогу необхідну для ефективного виконання обовʼязків позаштатних радників міського голови. Наша команда разом з громадою й надалі продовжує працювати на шляху розвитку Ніжина та задля наближення перемоги України у цій війні», - зазначив міський голова Олександр Кодола.
Варто додати, що згідно "Положення про позаштатних радників Ніжинського міського голови" добір радників міського голови здійснюється особисто міським головою. Гранична чисельність радників міського голови на громадських засадах не обмежується і визначається міським головою на підставі виробничої необхідності (потреби). Також радники міського голови здійснюють свою діяльність виключно на громадських засадах, безоплатно виконують покладені на них функції.
04.07.2023