У Ніжинському Центрі надання адміністративних послуг встановлено інформаційний кіоск

Нещодавно у Ніжинському Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), який знаходиться по вулиці Покровська,8/66, було встановлено інформаційний кіоск, що покликаний полегшити надання послуг населенню.

Інформаційний кіоск — зручний і швидкий спосіб одержати необхідну інформацію, не звертаючись до рецепції.

Що ж цікавого може дізнатися відвідувач від інформаційного кіоску для центру надання адміністративних послуг? Данні пристрої пропонують для загального огляду таку довідкову інформацію: дані про населений пункт; діяльність комунальних та інших закладів, котрі займаються наданням послуг населенню; отримати контактні дані працівників влади чи навіть зв’язатися з ними; знайти і роздрукувати всі документи, необхідні для отримання тої чи іншої послуги та багато чого іншого.

Серед населення інформаційний кіоск для центру надання адміністративних послуг користується великою популярністю, адже для користування ним не потрібні ніякі додаткові вміння. Він працює по тому ж принципу, що й звичні для нас термінали для здійснення платіжних операцій. До того ж, отримати інформацію в повному обсязі клієнт може в будь-який зручний для себе час.
Будь-який кіоск для центру надання адміністративних послуг представляє з себе пристрій на базі персонального комп’ютера, котрий обладнаний сенсорним екраном і встановлений в вандалостійкому металевому корпусі.

Інформаційний кіоск - поєднав сучасні інновації, які слугуватимуть на користь Ніжинській громаді.
31.05.2022