У травматологічному відділенні міськлікарні встановили нове потужне обладнання

19 листопада міський голова Олександр Кодола і перший заступник міського голови Федір Вовченко відвідали міську лікарню.

Генеральний директор ніжинської міськлікарні Олександр Костирко ознайомив з роботою мобільної рентгенологічної системи італійського виробництва, придбану коштом міського бюджету. ЇЇ вартість складає майже 4 млн. гривень. Олександр Костирко запевнив, що апарат буде освоєний найшвидшими темпами, адже вже проводиться підготовка фахівців. У медичній галузі здоров'я та життя пацієнта на першому місці, кожна секунда - надважлива, а придбана установка дозволить економити дорогоцінний час.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що це найбільш потужне обладнання, придбане міською радою в цьому році для нашої лікарні. «Дане обладнання дасть серйозний поштовх для розвитку хірургічного і травматологічного напрямку у Ніжині. Як тільки система запрацює, жителі ніжинської та сусідніх громад будуть одразу проінформовані, щоб вони могли скористатися цією послугою в КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького». Адже ми працюємо для людей!», — наголосив міський голова Олександр Кодола.

Завідувач травматологічного відділення Геннадій Пруденко щиро подякував керівництву міста та лікарні за увагу до відділення.

Зі слів фахівців, на сьогодні це найпотужніше обладнання в області, яке надасть можливість робити більш складні операції. Подібні установки є лише у Чернігові.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

 

19.11.2021