Урочисте відкриття Ніжинського міського молодіжного центру

31 серпня, у останній день літа, відбулася неймовірна подія - урочисте відкриття Ніжинського міського молодіжного центру. Програму суботнього вечора для усіх присутніх гостей організували співробітники Молодіжного центру у співпраці з проектом Master DJ.

Святковий квест «П’ятихвилинка» (робота в команді, креативність, гнучке мислення, проектний менеджмент, тайм-менеджмент, толерантність та недискримінація, творчі здібності та пізнавальні процеси - всі ці актуальні soft-skills розвивала наша молодь під час квесту на локаціях в місцях для відпочинку ніжинців), урочисте відкриття з перерізанням стрічки корпоративного кольору, смачний торт від спонсора свята ТОВ «Ніжинський хліб» та дискотека з конкурсами, жартівливою лотереєю, бансами та запальними танцями від Master DJ - все це зробило вечір незабутнім.

На відкриття завітали почесні гості, зокрема міський голова Анатолій Лінник, який привітав усіх хто долучився до створення вільного простору та разом з молоддю міста перерізав урочисто стрічку. Поважними гостями свята також були: представниця Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту Аліна Янчук, т.в.о. начальника відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Анна Лисенко, представниця Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування Оксана Стельмах, начальник відділу молодіжної роботи Чернігівського обласного молодіжного центру Олег Котеленець, голова молодіжної ради Михайло Корж. Саме ці люди, разом з директоркою молодіжного центру Анжелікою Тимченко розрізали святковий торт, що символізувало партнерську співпрацю у напрямку розбудови молодіжної політики міста.

Усі волонтери, які долучилися до розбудови та облаштування Молодіжного центру, а також партнери і спонсори отримали урочисті подяки від Ніжинського міського молодіжного центру. Останній тиждень літа став початком нового рівня молодіжної роботи у місті!

За інформацією Молодіжного центру

02.09.2019