В міській раді відбулася спільна робоча нарада за участі заступників міського голови, силових структур та представників релігійних конфесій

За ініціативи Національної поліції в міській раді відбулася спільна робоча нарада за участі першого заступника міського голови Федора Вовченка, заступника міського голови Сергія Смаги, силових структур та представників релігійних конфесій щодо проведення богослужінь в храмах з дотриманням всіх вимог воєнного часу.

Правоохоронці звертаються до священнослужителів не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Особливо в день Різдва Христового та в День Хрещення Господнього (Водохреще) чітко дотримуватися сигналу повітряної тривоги. Уразі надходження сигналу про небезпеку потрібно проводити людей в укриття, в безпечне місце.

А також звернули увагу релігійних громад на те, що вони повинні планувати проведення богослужінь з урахуванням комендантської години, щоб не порушувати час комендантської години. Крім того, враховувати додатковий час, необхідний на дорогу. Комендантська година діє з 23-00 до 04-00 год.

В ці дні буде проводитися посилене патрулювання протягом доби.

У разі надходження сигналу тривогу потрібно вживати заходів безпеки.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю 

04.01.2023