В рамках робочого візиту до Ніжинського пологового будинку завітали наші міжнародні партнери

Наприкінці літа наші міжнародні партнери «Veritas Ambulanz» (Німеччина) та Міжнародна Асоціація Підтримки України передали для Ніжинського пологового будинку реанімобіль.
Днями в рамках робочого візиту представники цих фондів завітали до пологового будинку.
Лікарі медичного закладу на чолі з Валерієм Якубою змогли особисто подякувати волонтерам за надану допомогу, за те, що незважаючи на небезпеку, вони не побоялися приїхати в Україну.
Лікарі разом із заступницею міського голови Іриною Грозенко провели екскурсію пологовим будинком та показали гостям укриття, в якому під час активних бойових дій в області протягом лютого-березня народилось більше 20 малюків.
Міжнародні друзі були вражені силою духу лікарів та українських породіль, які в такі складні часи давали світу нові життя.
Волонтери в свою чергу під час спілкування з представниками медичного колективу опрацювали перелік потреб для майбутньої співпраці. У перспективі – придбання лапароскопічної стійки та ще одного генератора.
Міський голова Олександр Кодола подякував нашим міжнародним друзям за надзвичайну підтримку і демонстрацію солідарності. У співпраці з Чернігівською обласною адміністрацією та місцевою владою ці партнери постійно допомагають нашому регіону.
22.10.2022