Вертіївські зустрічі

10 лютого в Ніжинській гімназії №3 відбувся загальноміський захід «Зимові вертіївські зустрічі». На свято зібралися вихованці різних шкіл міста, які щорічно відпочивають у таборі імені Якова Батюка у Вертіївці. Теплу атмосферу, веселий настрій, чудову зустріч зуміли організувати вихователі, вожаті та колишні вихованці на чолі із директором закладу Оленою Царенко.

Присутні на заході міський голова Анатолій Лінник і начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський відзначили радість присутніх дітей, та емоції, що вирували в залі, під час виконання спільних пісень, девізів та ігор.Анатолій Лінник згадав свої незабутні роки, коли працював у Вертіївці, теплим словом відгукнувся про справжню дружбу, яка збереглася з тих часів. Привітав всіх дітей із святом зустрічі і побажав гарного літнього відпочинку у 2016 році.

Незабутньою родзинкою свята були виступи дітей різних шкіл на згадку про літні дні у таборі. Особливою окрасою став флеш-моб «Серце», де вихованці, вихователі, вожаті були єдиним дружнім колективом.Свято вдалося, адже радісний сміх, сльози зустрічі, шалені оплески, позитивні емоції вирували в залі і запрошували скоріше до гарного відпочинку у таборі.

Директор табору О.В. Царенко

12.02.2016