Вибух в 3-му мікрорайоні

18 липня 2019р. о 05год.40 хв. на пульт зв’язку 16 ДПРЧ м. Ніжина надійшла інформація про вибух з послідуючим горінням в одному з гаражів 3-го мікрорайону.

Внаслідок вибуху відбулось руйнування конструктивних елементів двох гаражів, 24-річного чоловіка з опіками верхніх кінцівок доставлено до Ніжинської центральної міської лікарні, а потім - до обласного опікового центру в м. Чернігіві.

За викликом на місце події прибув черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі двох автоцистерн та 10 чоловік особового складу. Вогнеборці о 06год.15хв. пожежу ліквідували. Внаслідок вибуху та пожежі пошкоджено 1 автомобіль, зруйновано 2 гаражі та майно що в них знаходилось. Вибуховою хвилею пошкоджені балкони та віконні блоки окремих квартир житлового будинку по вул. 3-й мікрорайон, 9А.

Причина та обставини події встановлює слідчо – оперативна група Ніжинського відділу поліції. За попередньої інформацією причиною вибуху став виток газу.

На місце вибуху виїжджала оперативна група міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на чолі з першим заступником міського голови Олійником Г.М.

За фактом небезпечної події розслідування проводять правоохоронні органи.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

18.07.2019