Відбулась комісія по законності

18 червня у малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.У засіданні взяли участь секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Дзюба, керуючий справами Сергій Колесник, депутати міської ради, керівники управлінь та відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, представники громадськості та ЗМІ.

Головуючий засідання Олег Вікторович Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1. Про створення комунального підприємства Ніжинської міської ради та виконавчого комітету Ніжинської міської ради "Муніципальна служба правопорядку-ВАРТА" та затвердження Статуту комунального підприємства Ніжинської міської ради "Муніципальна служба правопорядку-ВАРТА".

Різне:

1. Про розгляд Положення про відділ земельних відносин (на виконання доручення засідання комісії пр.№ 91 від 23.02.2018).

2. Про розгляд Положення про відділ з управління та приватизації комунального майна (на виконання доручення засідання комісії пр.№ 91 від 23.02.2018).

По першому проекту рішення вислухали начальника юридичного відділу В'ячеслава Леги, який прокоментував зауваження і технічні правки, виправлення і заміни по тексту Статуту комунального підприємства Ніжинської міської ради "Муніципальна служба правопорядку-ВАРТА" . Члени комісії також внесли свої пропозиції і виправлення.

Щодо проекту рішення "Про розгляд Положення про відділ земельних відносин" комісія рекомендувала профільному заступнику вивчити Положення про відділ земельних відносин, внести зміни та подати Положення зі змінами у новій редакції протягом місяця.

Щодо проекту рішення "Про розгляд Положення про відділ з управління та приватизації майна" у комісії не було заперечень, лише вирішили виключити пункт 2.2.9 "Організовує проведення аукціонів, конкурсів з продажу комунального майна".

Проекти рішень було детально розглянуто та винесено на розгляд наступної сесії міської ради, яка відбудеться 26 червня, а також надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

18.06.2018