Відбулась нарада з питань благоустрою міста

09 жовтня під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника відбулась нарада з питань благоустрою міста. У засіданні взяли участь: радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування Ірина Дяконенко та начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко.

На початку засідання за дорученням міського голови Анатолія Лінника присутні розглянули питання щодо завершення ремонтних робіт по вул. Батюка, модернізації сквера Заньковецької, висадки та видалення дерев в скверах Б.Хмельницького та Заньковецької, водовідведення. Надали пропозиції, які будуть розглянуті спеціалістами по напрямкам робіт.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень. Анатолій Кушніренко надав інформацію про стан роботи по виконанню проектів по місту. Відбулося розкриття тендеру по проекту центральної алеї та тротуару по вул. Шевченка, наразі є 2 учасники, після ретельного вивчення та розгляду учасників буде вибрано один.

Ірина Дяконенко доповіла, що сьогодні відбудеться містобудівна рада, де будуть розглянуті перед проектні пропозиції по благоустрою вул. Шевченка (в районі заводу «Сільмаш» з урахуванням встановлення огорожі зеленої зони.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко надала інформацію щодо кількості складених протоколів та приписів про порушення законодавства у сфері благоустрою. За тиждень складено більше 10 попереджень та 15 приписів.

Павло Глушко надав пропозиції по будівництву скейтмайданчику на території парку ім. Т. Г. Шевченка. Григорій Олійник доручив вивчити цільове призначення даної земельної ділянки, а також питання вартості проектно-кошторисної документації, включаючи благоустрій та освітлення території.

Під час наради розглянули питання, які стосувались вивезення гілля, знесення тимчасових споруд, підрізки дерев, організації дорожнього руху, розміщення інформаційних стендів про проекти будівництва, відлякувачів для собак, оформлення землі та зміни меж міста, придбання показчиків вулиць для центральної частини міста, тощо.

По закінченні Григорій Миколайович звернув увагу присутніх керівників на підготовку до чергового пленарного засідання міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко       

09.10.2020