Відбулась нарада з питань благоустрою міста

27 листопада відбулась нарада з питань благоустрою міста. У засіданні взяли участь: міський голова Олександр Кодола, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федір Вовченко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, начальник відділу архітектури та містобудування Вікторія Мироненко, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко, начальник управління майна та земельних відносин Ірина Онокало та начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень щодо виконання проектів по місту, замовлення проекту по будівництву озера як водозбірника з території Ватутіна-Незалежності.

Обговорили надані пропозиції для включення в план роботи на 2021 рік: облаштування перехресть (з переліком вулиць); облаштування переходів (з переліком вулиць); розв’язок (з переліком вулиць); ПКД капітального ремонту вулиць - алеї по вул.Шевченка, вул. Незалежності, вул. Гербеля, вул. Успенська, вул. Богушевича, вул. Л.Толстого; дороги до кладовищ та стадіону; облаштування тротуарів до шкіл і дитячих садків; ОДР Синяківська-Незалежності; ОДР центральної частини міста; замовлення проекту реконструкції скверу М.Заньковецької, тощо.

Порушили питання будівництва скейт майданчика у парку Шевченка. Вже є попередні розрахунки, визначено кількість елементів, які будуть розташовані на даній ділянці.

Міський голова Олександр Кодола разом з учасниками наради обговорили плани по розвитку парку Шевченка, його відновлення, прибирання, освітлення. Вже є перед проектні пропозиції, а рекреаційна зона парку потребує особливої уваги.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко надала інформацію про результат проведеної роботи по благоустрою та санітарному стану міста. За тиждень складено 20 приписів та 25 попереджень щодо порушення законодавства у сфері благоустрою. А також здійснюється контроль за виконанням складених приписів. Складено 1 адміністративний протокол за торгівлю у неналежному місці.

Обговорили питання щодо встановлення новорічної ялинки в центрі міста та новорічних локацій. Вирішили, що новорічна ялинка буде встановлена до 19 грудня 2020 року, але святкового відкриття новорічної ялинки не буде.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук        

27.11.2020