Відбулась нарада з питань благоустрою міста

29 травня міський голова Анатолій Лінник провів нараду з благоустрою міста. У роботі засідання взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, головний архітектор, начальник відділу архітектури та містобудування Вікторія Мироненко.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень. Зокрема щодо розпочатого ремонту внутрішньоквртальних мереж, видалення зелених огорож у парках і скверах, благоустрій території біля суб’єктів господарювання, збір та утилізацію ТПВ на міському полігоні.

Начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман поінформував, що працівники підприємства проводять роз’яснювальну робота серед населення щодо роздільного збирання ТПВ та вивозу сміття на міський полігон. Підприємством запроваджена фото та відео фіксація громадян, які створюють стихійні сміттєзвалища у місті. Завдяки проведеній роботі збільшилась кількість громадян, які самостійно вивозить ТПВ на міський полігон.

Міський голова Анатолій Лінник звернув увагу керівників комунальних служб на складання адміністративних протоколів з дотриманням чітких вимог.

Обговорили дотримання правил благоустрою біля рекламних носіїв, оформлення землевпорядної документації міських кладовищ, вуличне освітлення тощо.

Міський голова Анатолій Лінник не залишив без уваги благоустрій дитячих майданчиків. Доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва підсипати дитячі майданчики річковим піском для комфортного перебування батьків і дітей на території об’єкту.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

29.05.2020