Відбулась нарада з питань благоустрою міста

12 червня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулась нарада з питань благоустрою міста. У засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, перший заступник начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Віталій Єршов, головний спеціаліст відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Ангеліна Шошева, головний архітектор, начальник відділу архітектури та містобудування Вікторія Мироненко.

Присутні розглянули протокольні доручення попередньої наради, керівники прозвітували про стан їх виконання. Зокрема питання стосувались контролю санітарного стану та вивезення тпв, видалення аварійних дерев, заміни бордюрів. Порушувалися питання благоустрою скверу «Театральний», центральної алеї по вул. Шевченка, скверу Гоголя, устаткування та ремонт урн, розміщення лавок.

Головний архітектор Вікторія Мироненко прозвітувала про зроблені обстеження щодо розміщення самовільної реклами, вказала на проблемні питання, поінформувала про обстеження церкви Іоана Богослова, де наразі самовільні будівельні роботи не відбуваються.

Головний спеціаліст відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Ангеліна Шошева надала звіт-інформацію про кількість вручених протоколів (приписів) про порушення законодавства у сфері благоустрою.

Наприкінці наради міський голова надав доручення керівникам привести до належного стану центральну алею по вул. Шевченка (прибирання сміття, благоустрій клумб та урн).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

12.06.2020