Відбулась нарада з питань благоустрою міста

18 вересня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулась нарада з питань благоустрою міста. У засіданні взяли участь: перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування Алла Попик та начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень. Анатолій Кушніренко надав інформацію про стан роботи щодо виконання проектів по місту. Майже по всім проектам вже закінчились роботи, в процесі виконання оформлення актів. Продовжуються роботи по поточному ямковому ремонту. Завершилися ремонтні роботи на міському стадіоні «Спартак», триває процес оформлення документації. Владислав Корман поінформував, що розпочав функціонувати санітарний блок-контейнер (громадський туалет) між будівлями Виконавчого комітету Ніжинської міської ради і Художнім відділом Ніжинського краєзнавчого музею.

Міський голова звернув увагу керівників комунальних підприємств на щоденному контролі всіх об’єктів, на яких проводяться ремонтні роботи, наголосив на тому, що на всіх об'єктаї повинен бути присутній технічний нагляд.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко доповіла, що робочою групою здійснюється робота по боротьбі з порушниками законодавства щодо випалювання сухої рослинності або її залишків, що спричиняє задимлення і погіршення екології міста.

Під час засідання розглянули питання, які стосувались проекту алеї та тротуару по вул. Шевченка, придбання лавок та урн, заміни електроопор, очистки ставка по вул. Незалежності, підрізки дерев, встановлення критого подіуму-сцени в сквері «Театральний», земельної ділянки під будівництво скейт-майданчику, оформлення зміни меж міста тощо. 

  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко   

18.09.2020