Відбулась робоча нарада з освітянами

16 грудня відбулась робоча нарада з керівниками освітніх закладів міста за участі першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федора Вовченка та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Смаги.

Сергій Смага поінформував присутніх про стан епідеміологічної ситуації в навчальних закладах та садочках. Під час зустрічі обговорили питання організації освітнього процесу в умовах пандемії, дотримання вимог карантину та санітарно-гігієнічних заходів, наявності в закладах засобів індивідуального захисту, безпечного перебування дітей і дорослих в закладах освіти, готовності шкіл до проведення дистанційних занять.

Федір Вовченко зосередив увагу керівників на фінансуванні освітнього напрямку міста та резерві коштів на необхідні першочергові потреби.

Освітяни поінформували про проблеми їхніх закладів, які стосувалися: ремонтних робіт, опалення, заміні вікон, водовідведення, благоустрою територій тощо.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський прозвітував про виконану роботу, якість харчування, поінформував щодо проблемних питань, зміни законодавчої бази, рекомендацій Міністерства освіти, процесу оптимізації та ін.

По закінченні робочої наради начальнику управління освіти разом з директорами закладів освіти були надані доручення щодо надання у письмовій формі першочергових потреб їхніх навчальних закладів. Потреби будуть погруповані по блокам (направленням), розподілені по першочерговості та вирішуватимуться в межах можливості міського бюджету.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко     

17.12.2020