Відбулась розширена оперативна нарада при міському голові

У понеділок, 05 вересня 2016 року, у великому залі Ніжинської міської ради відбулась розширена оперативна нарада керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові.

Нарада розпочалась із вступного слова міського голови Анатолія Лінника, після чого про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого місяця, доповів Максим Терещенко, інспектор штабу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Щодо стану виконання завдань за попередній місяць підрозділом патрульної служби Ніжинського відділу поліції, на який покладено функції колишньої ДАІ, проінформував начальник сектору Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Геннадій Клюйко.

Про стан запобігання надзвичайним ситуаціям, що склалися на території громади міста протягом минулого місяця, доповів Анатолій Іваницький, заступник начальника Ніжинського МРВ управління держслужби НС. Надану інформацію також доповнив Геннадій Чернишов, начальник відділу з питань НС та цивільного захисту населення.

Інформацію про поточний стан підготовки об’єктів господарювання до експлуатації в зимовий період повідомив присутнім Григорій Олійник, перший заступник міського голови.

Щодо стану роботи, проведеної з переселенцями, а також стану нарахування субсидій населенню міста повідомив Ігор Алєксєєнко.

Станіслав Крапив`янський та Тетяна Бассак повідомили про підсумки літнього оздоровлення дітей.

Про заходи щодо відзначення Дня міста Ніжина, 73-ої річниці визволення м. Ніжина від німецько-фашистських загарбників та проведення Покровського ярмарку доповів Валерій Примаченко, начальник управління культури.

Наприкінці наради узгоджено план роботи виконавчих органів міської ради на наступний тиждень та підведено підсумки.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

06.09.2016