Відбулась щотижнева комунальна нарада

02 січня відбулась чергова щотижнева комунальна нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

Після привітань з новорічними святами Григорія Олійника, керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень.

Григорій Миколайович звернув увагу на благоустрій в мікрорайоні по вул. Прилуцька, надав доручення комунальним службам привести вулицю в належний стан, перевірити наявність сміттєвих баків та організувати прибирання зазначеної території. Головуючий не залишив поза увагою ситуацію щодо перебоїв в системі теплопостачання міста, були надані доручення інформувати населення з приводу даної ситуації на офіційному веб-сайті Ніжинської міської ради та у соціальній мережі фейсбук.

Директор КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» Петро Лабузький повідомив, що 02.01.2020 р. в зв’язку з ремонтними роботами по вул. Московській можливі перебої з водопостачанням в будинках від перехрестя вулиць Набережна-Московська до вул. Борзнянський Шлях з 09 год. до 17 год.

На нараді порушувалось питання щодо підготовки комунальних підприємств до участі у тендерах. Григорій Олійник наголосив, що міський бюджет на 2020 рік вже затверджений, тож керівникам комунальних служб потрібно проаналізувати та надати пропозиції щодо його виконання.

По закінченні наради головуючий зачитав розпорядження міського голови від 26.12.2019 р. № 346 «Про призначення відповідальних чергових та складу оперативних груп з числа посадових осіб та працівників виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 04.01 по 07.01.2020 року», з яким можна ознайомитись за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/1494/rozporyadjennya-mskogo-golovi-za-2019-rk.html .

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

02.01.2020