Відбулась щотижнева комунальна нарада

06 лютого відбулась чергова щотижнева комунальна нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

Григорій Миколайович порушив проблемне питання про стан річки Остер. Від мешканців міста постійно надходять скарги щодо забруднення річки. Головуючий надав доручення написати лист до Ніжинського міжрайонного управління водного господарства стосовно обстеження і проведення очистки річки Остер.

Обговорили ряд важливих питань, які стосувались: тимчасових споруд та рекламних об’єктів, зелених насаджень та ліній електропередач, що проходять над насадженнями, маршрутів руху сміттєвозів та стану доріг по зазначених маршрутах, усунення недоліків в лініях електропередач та інтернетпровайдерів, ліфтів, дахів та фундаментів багатоквартирних будинків та ін.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень.

По закінченню наради перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, наголосив притсутнім, що комунальні служби повинні бути в повній готовності для виконання завдань щодо очистки снігу та постійно моніторити погодні умови.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

07.02.2020