Відбулась щотижнева нарада з питань благоустрою міста

27 березня міський голова Анатолій Лінник провів нараду з благоустрою міста. У роботі засідання взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, директор комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, головний спеціаліст відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Кошель, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування Алла Попик, а також керівники ЖЕКів міста.

На початку наради Анатолій Лінник зазначив, що робота ЖЕКів по дезинфекції місць загального перебування людей та під’їздів багатоповерхівок – незадовільна. Наголосив керівникам ЖЕКів терміново вжити заходів щодо організації дезинфекції місць загального користування та під’їздів багатоповерхових будинків.

Григорій Олійник перевірив стан виконання протокольних доручень, які були надані на попередніх нарадах. Під час засідання розглянули питання, які стосувались: перенесення пам’ятника Матері та дитини (наразі його знято на реставрацію для перенесення), благоустрою скверів та парків, видалення в них зеленої огорожі, благоустрою біля пам’ятника Жертвам голодомору та політичних репресій, організації дорожнього руху, вивозу сміття, закупівлі препарату по видаленню амброзії, роботи відеокамер на площі ім.І.Франка, перенесення монументальної скульптури М.Бернесу, встановлення критого подіуму та ін.

Юрій Кошель надав інформацію щодо кількості складених протоколів та приписів про порушення законодавства у сфері благоустрою. Присутні обговорили формат проведення місячника по благоустрою в умовах карантинних обмежень.

На нараді обговорили шляхи і методи вирішення піднятих питань, надано протокольні доручення та рекомендації.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

27.03.2020