Відбулась щотижнева оперативна нарада

У понеділок, 19 вересня 2016 року, у малому залі Ніжинської міської ради відбулась щотижнева оперативна нарада.

Після оголошення плану проведення наради першим заступником міського голови Григорієм Олійником присутніми було заслухано доповідь Максима Терещенка. Він повідомив про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого тижня. Геннадій Клюйко доповів про стан роботи по нагляду за дотриманням правил дорожнього руху в місті Ніжині за минулий тиждень, а саме: 20 порушень правил дорожнього руху.

Вікторія Мироненко повідомила про обговорення пропозицій по будівництву меморіального комплексу в парку по вулиці Незалежності, щодо корегування плану зонування міста, а також про розробку детального плану забудови вулиці Будьонного.

Далі було заслухано інформацію щодо розподілу службових квартир по вул. Гребінки, 7/1, яка була надана Оксаною Лях. Щодо передачі приміщення по вулиці Озерна, 21 та про надання інформації по наявності свідоцтва на право власності майна та землі повідомила Олеся Константиненко.

Також було обговорено інформацію, надану Анатолієм Кушніренко: про надання пропозицій на сесію міської ради по виготовленню стендів-вказівників та про перенесення «лежачих поліцейських» та встановлення нових.

Крім цього, заслухали Олександра Костирко. Він повідомив присутніх про надання дозволу на розширення інфекційного кабінету, а також про розширення кабінетів для гемодіалізу за рахунок приміщень пологового будинку та щодо перенесення лабораторії з вулиці Успенської у приміщення шкірвендиспансеру.

Наприкінці наради було підведено підсумки та узгоджено план роботи виконавчих органів міської ради на наступний тиждень.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

20.09.2016