Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові

У понеділок, 12 вересня 2016 року, у малому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Нарада розпочалась зі вступного слова міського голови Анатолія Лінника, під час якого він повідомив про фестиваль «Молоді, краси та спорту», який в місті було проведено вперше.

Далі заслухали інформацію Максима Терещенка щодо стану оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого тижня, а також Геннадія Клюйка щодо стану роботи по нагляду за дотриманням правил дорожнього руху в місті Ніжині за минулий тиждень.

Також в ході наради було заслухано та обговорено інформацію, надану заступниками міського голови щодо роботи, виконаної на минулому тижні, та заходів, запланованих на поточний.

А саме: про стан підготовки до Дня міста та фестивалю «Ніжинський огірок», про виконану роботу по демонтажу незаконно встановлених МАФів, щодо перенесення інфекційного кабінету, про засідання позачергової сесії Ніжинської міської ради, що відбудеться 14 вересня 2016 року, про зустріч керівництва міста з ветеранською організацією, що також відбудеться 14 вересня о 12.00, про святкову ходу до Дня визволення міста 15 вересня о 10.00, про приїзд представника ЄС/ПРООН, що планується 16 вересня 2016 року.

Наприкінці було підведено підсумки наради.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

13.09.2016