Відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові

У понеділок, 26 вересня 2016 року, в малому залі Ніжинської міської ради відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Першим заслухали Тараса Балабайка, який доповів про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого тижня. Геннадій Клюйко повідомив про те, що на минулому тижні в місті відбулось 2 дорожньо-транспортні пригоди, одна з яких з потерпілими.

Вікторія Мироненко доповіла про виконану роботу по оформленню земельних ділянок учасникам АТО, щодо корегування плану зонування міста, а також про те, що парк «Ветеран» перейменовано на «Незалежності».

Далі обговорили інформацію щодо можливості організації житлової забудови в районі ЗОШ № 6, надану Валентиною Місан, про надання пропозицій по заселенню службового житла по вулиці Гребінки,7, про що повідомила Оксана Лях, а також про прийняття у комунальну власність приміщення за адресою вулиця Озерна, 21, про що було повідомлено Олесею Константиненко.

Дані питання було вирішено тримати на контролі.

В ході наради також було обговорено питання про закупівлю матеріалів для обладнання дитячого спортмайданчика по вулиці Березанська, 8-Г. З цього приводу Володимир Коваль повідомив, що до 21 жовтня роботи будуть завершені.

Станіслав Крапив`янський надав інформацію щодо ремонтних робіт, що проводяться в школах міста, а саме: про водовідведення в ЗОШ № 7 та 13, а також про розкриття тендерних пропозицій по реконструкції басейну в гімназії № 16.

Також заслухали заступників міського голови. Зокрема, Сергій Осадчий доповів про здійснення робіт з демонтажу МАФів, про підготовку до Покровського ярмарку та про засідання адмінкомісії.

Отриману інформацію було вирішено прийняти до відома та для керівництва в роботі.

Наприкінці було підведено підсумки наради.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

26.09.2016