Відбулася нарада з керівниками підприємств, установ та закладів міста

 06 грудня перший заступник міського голови Федір Вовченко провів нараду з керівниками підприємств, установ та закладів міста. У нараді взяли участь заступники міського голови Ірина Грозенко та Сергій Смага, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, радник міського голови Ольга Орел.
Керівники медичних установ прозвітували про стан захворюваності на ГРВІ та COVID-19 в Ніжинській територіальній громаді.
Станом на 8.00 год. ранку 06.12.2021р. в лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 71 пацієнт з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 11 пацієнтів з пневмонією.
На завершальній стадії облаштування кисневих мереж.
У зв’язку з зменшенням кількості хворих на коронавірусну інфекцію заплановано вивести дитяче відділення по за ковідним напрямком.
На амбулаторному лікуванні з діагнозом COVID-19 – 184 особи.
У Ніжинській територіальній громаді за весь час вакцинації отримало дві дози 29 473 особи, тобто 53 % населення.
Від сьогодні розпочав свою роботу лікар терапевт в амбулаторії №9 – Стефа Ірина Миколаївна.
За інформацією Ніжинського пологового будинку, за листопад народилося 57 немовлят, з них 34 хлопчики та 23 дівчинки. За тиждень у Ніжині народилося 15 немовлят: 11 хлопчиків і 4 дівчаток.
Керівник Ніжинської стоматологічної поліклініки Олександр Ігнатюк повідомив, що протягом листопада лікарі надали стоматологічні послуги 574 дітям.
Перший заступник міського голови Федір Вовченко звернув увагу керівників, що до кінця року потрібно завершити всі розпочаті проекти. На особистому контролі у першого заступника роботи по приймально-діагностичному відділенні, перепідключення будинків по вул. Індустріальна та Прилуцька. А також прибирання міста від снігу.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  

06.12.2021