Відбулася робоча нарад по розробці Правил благоустрою міста Ніжина

01 березня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника відбулася робоча нарада щодо розробки оновлених Правил благоустрою в місті Ніжин.

В нараді прийняли участь члени комісії, секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат міської ради Олег Щербак, радник міського голови Сергій Осадчий.

Головуючий робочої групи Григорій Миколайович зачитав основні пункти Рішення про розробку Правил благоустрою, учасники наради перейшли до обговорення та опрацювання змісту проекту документу.

Найбільш активно розглядали питання правового регулювання робіт, пов’язаних із руйнуванням твердого покриття на проїжджій частині та на об’єктах благоустрою. Учасники робочої групи вносили власні зауваження та пропозиції з цього та інших питань, здебільшого відповідно до специфіки їх діяльності. Депутат міської ради Олег Щербак, зокрема, наголошував на необхідності впровадження Муніципальної варти та відповідно регламентації її діяльності Правилами благоустрою. Всі конструктивні пропозиції було протокольно задокументовано для внесення в проект.

Підвівши підсумки тривалої результативної дискусії, перший заступник міського голови хз питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник закликав присутніх ще раз, детально вивчити текст проекту та обговорити на наступній робочій нараді, яка відбудеться 12 березня 2019 року.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

01.03.2019