Відбулася робоча нарада щодо наповнення бюджету

21 травня перший заступник міського голови Федір Вовченко провів робочу нараду щодо наповнення бюджету Ніжинської територіальної громади.

В ході наради були підняті питання щодо налагодження співпраці різних підрозділів з метою своєчасного отримання податковою службою інформації про нові та внесені зміни до діючих договорів оренди земельних ділянок комунальної власності з метою своєчасного нарахування орендної плати;  щодо стану нарахування та надсилання податкових повідомлень-розрахунків по податку на нерухоме майно за 2020 рік; сплати податків і зборів ТОВ «К.П. О.Ф. «Комунальник»», який нещодавно перереєструвався  з Вертіївської ОТГ до Ніжинської ТГ; сплати ПДФО з доходів, отриманих від здачі в оренду земельних ділянок (  с.Кунашівка, с.Переяслівка ).

Перший заступник міського голови Федір Вовченко наголосив на плідній співпраці управління комунального майна та земельних відносин з фінансовим управлінням з питань використання земельних ділянок комунальної власності без правовстановлюючих документів. А також звернув увагу на  співпрацю Ніжинської податкової та фінансового управління Ніжинської міської ради з питання погашення заборгованості по платежах до місцевого бюджету.

Присутні детально зупинилися на наповненні бази платників податків у зв’язку з розширенням меж міста та на питанні заборгованості по платежах до бюджету Ніжинської ТГ та обговорили перспективи погашення боргу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

21.05.2021