Відбулася розширена нарада при міському голові

Відбулася розширена нарада при міському голові, на якій керівники структурних підрозділів проінформували про результати своєї роботи за звітний період.

Головними напрямками діяльності міської влади залишаються підтримка Збройних Сил України, безпека населення, соціально-економічний розвиток, підвищення якості надання медичних послуг.

За кошти місцевого бюджету для двох ніжинських військових частин було придбано два безпілотні авіаційні комплекси «Stick-12», кожен з яких коштує 775 тис. грн, а також два Mavic 3 вартістю 146 тис. грн кожен. «Ця інвестиція є важливим кроком для підвищення обороноздатності наших Збройних сил та захисту держави», - підкреслив міський голова Олександр Кодола.
Ніжинська стоматполіклініка отримала новий пакет від НСЗУ з лікування військовослужбовців. Відтепер підприємство має два пакети НСЗУ - це лікування військовослужбовців та протезування.

15 військовим вже була надана послуга протезування. Ще 19 військових проходять лікування і найближчим часом також здійснять протезування.

Всі комунальні служби міста готуються до опалювального сезону. Проводяться регламентні роботи у теплових пунктах та готуються мережі до експлуатації.

Послуги з водопостачання та водовідведення надаються без перебоїв.

Санітарно-епідеміологічна ситуація в місті стабільна, рівень захворюваності на інфекційні хвороби не перевищує норму.

У Ніжинському пологовому будинку за липень народилася 61 дитина, за тиждень 16 малюків: 8 хлопчиків та 8 дівчат.

Староста Кунашівсько-Переяслівського старостинського округу протягом липня надавала адміністративні послуги в межах свого старостинського округу та здійснювала контроль за використанням комунального майна.
06.08.2024