Відбулася щотижнева комунальна нарада

30 січня відбулась чергова щотижнева комунальна нарада з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

Головуючий засідання начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко перевірив стан виконання протокольних доручень, наданих на попередніх нарадах.

Обговорили ряд важливих питань, які стосувались: очищення вулиць від снігу, розрідження дерев по вулиці Прилуцька, вуличного освітлення, паркування автотранспорту біля Покровського храму, вивезення твердих побутових відходів та ін.

Керівник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман доповів, що сьогодні для ліквідації снігу з 03 годин ранку по місту було задіяно 8 одиниць техніки. Наразі очистили від снігу всі центральні та першочергові вулиці. Надалі проводитиметься прибирання снігу на другорядних вулицях.

Також керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

30.01.2020