Відбулася щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

30 грудня відбулась щотижнева комунальна нарада під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федора Вовченка з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень, обговорили питання щодо: відновлення твердого покриття після ремонту теплових мереж, підключення газопостачання, наявності суміші для посипання доріг та тротуарів в зимовий період, видачі довідок про склад сім’ї тощо.

Федір Іванович ознайомив керівників комунальних підприємств з розпорядженням міського голови від 29.12.2020 р. №344 "Про призначення відповідальних чергових та складу оперативних груп з числа посадових осіб та працівників виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 01.01 до 03.01 та з 07.01 до 10.01. 2021 року". Звернув їх увагу на забезпеченні безперебійної роботи в вихідні та святкові дні в усіх установах міста, що опікуються житлово-комунальним господарством. Надав доручення організувати цілодобове чергування та безперебійну роботу диспетчерських служб, а також всім керівникам бути на постійному зв’язку.

По закінченні наради Федір Вовченко привітав присутніх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру, достатку, здійснення всіх планів та задумів, натхнення в роботі та успіхів у всіх добрих починаннях.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко    

30.12.2020