Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Традиційно на нараді було заслухано відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

До сектору звернень громадян Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади надійшло 54 звернення від жителів міста та 20 звернень з ОДА (урядова гаряча лінія). Надано відповідь на 37 заяв. Матеріальна допомога надана 6 громадянам. Мешканці громади зверталися з таких питань: грейдерування вулиць, питання соціального захисту дітей, про відсутність опалення в гуртожитку УТОСу по вул.Василівській, про відмову у пільговому проїзді, про вирішення земельних спорів, про перевірку системи опалення в будинка по вул.Об’їжджій тощо.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, запросила всіх присутніх разом зі своїми дітлахами та родинами в день Святого Миколая долучитися до урочистого відкриття Новорічної ялинки, яке відбудеться 19 грудня 2019 року о 16-00 годині на головній площі міста.

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко зауважила, що проводиться черговий етап по укладанню декларацій з пацієнтами та по їх внесенню в новий електронний ресурс helsi.me для запису на прийом до свого сімейного лікаря можна за посиланням: https://helsi.me/speciality/1/all/all. На сьогоднішній день підписано 50701 декларація пацієнта з сімейними лікарями (72,4% від загальної чисельності населення міста). Лікарями підприємства проводиться виписка електронних рецептів за програмою «Доступні ліки». Проводиться вакцинація проти ГРИПу та дифтерії. Також подана заявка на закупівлю 10 апаратів тубус-кварцу для пунктів сімейної медицини.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 16 грудня по 22 грудня можна ознайомитися за посиланням:http://nizhynrada.gov.ua/announcement/337/zahodi-z-1612-po-22122019-roku.html

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з грромадськістю Анна Шведун

16.12.2019