Відбулася щотижнева оперативна нарада. У Ніжинській територіальній громаді провакциновано 96,4 % населення.

22 листопада під час наради міський голова Олександр Кодола повідомив, що завдяки численним перемовинам щодо включення дороги від Ніжина до Вертіївки на ремонт за кошти державного бюджету – вдалося домовитися, щоб даний відрізок дороги був включений до ремонту дороги Р67. Тендерні процедури вже завершені. Проект становить понад 2 млрд грн. В невдовзі будуть розпочаті підготовчі роботи, а з весни приступлять до укладання дорожнього покриття.

Міський голова Олександр Кодола доручив відповідним управлінням опрацювати оновлення стел «Ніжин», що знаходяться на в’їзді в місто. «Стели, які зустрічають на в’їзді до Ніжина, це статус нашого міста», – підкреслив міський голова Олександр Кодола.

Завершені будівельні роботи по алеї Шевченка. Залишилося встановити урни та лавки.

По вул. Гоголя за попередній тиждень укладено 500 м.кв. тротуарної плитки, біля скверу Гоголя проводиться бетонування під огорожу скверу.

Керівники медичних установ прозвітували, що стан захворюваності на ГРВІ збільшився, на COVID-19 за попередній тиждень стабілізувався, смертність від коронавірусної інфекції також знизилася.

За попередній тиждень на COVID-19 за минулий тиждень захворіла 351 особа, з них 22 – діти (проти 379 осіб і 18 дітей позаминулого тижня).

До міської лікарні госпіталізовано 67 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19. За попередній період був госпіталізований 71 пацієнт. Померло 6 осіб, проти 26 на позаминулому тижні.

За останню добу госпіталізовано 4 особи, з них 1- з підтвердженим діагнозом COVID-19, 3 — з пневмонією.

На амбулаторному лікуванні за напрямком COVID-19 перебувало на 112 осіб (на 24%) менше, ніж за попередній тиждень, 1570 контактних осіб.

У Ніжинській територіальній громаді за тиждень провакциновано 4088 осіб. А за весь період вакцинації, починаючи з лютого, провакциновано 53748 осіб, тобто 96,4 % населення.

У Ніжинському пологовому будинку 19 дітей, з них 16 хлопчиків та 3 дівчинки

Посадовими особами сектору енергоменеджменту та енергоефективності відділу економіки та інвестиційної діяльності проводилось обстеження будівель комунальної власності щодо раціонального споживання енергоресурсів.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

22.11.2021