Відбулася зустріч жінок Ніжина з координаторкою Жіночого руху «За Майбутнє» в Україні Іриною Сусловою

05 січня координаторка Жіночого руху «За Майбутнє» в Україні Ірина Суслова зустрілася з ніжинськими жінками. Захід відкрив міський голова Олександр Кодола, який представив поважних гостей: народного депутата України, керівника жіночого руху Ірину Суслову та її заступницю Олександру Маяцьку, координаторку проекту Ради Європи «Захист національних меншин, включаючи ромів та мов меншин в Україні» Золу Кондур, представницю ніжинської асоціації ромів Марину Бублик.

Міський голова зазначив, що залучившись підтримкою колег зі столиці, у Ніжині в 2021 році можуть з'явитися нові можливі перспективні проекти, в тому числі і міжнародні. Лідерка Жіночого руху ознайомила присутніх з напрямками роботи даного об'єднання українських жінок, які прагнуть разом відстоювати право кожної українки на свободу вибору та рівні права з чоловіками у всіх сферах життя. "«Жіночий рух «ЗА Майбутнє» - це про можливості. Можливості змінити Україну на краще. Можливості росту особистості, індивідуальності", - зазначила Ірина Суслова.

Під час зустрічі присутні обговорили подальшу співпрацю та проблемні питання, які стосувались реконструкції оздоровчого табору імені Якова Батюка, функціонування дитячого санаторію «Пролісок», освітнього напрямку та можливостей для змін у місті.

«Завдяки плідній співпраці ми зможемо досягнути ще більшого. Було б дуже добре, щоб Ніжин був максимально включений в інтеграцію відповідно до європейських проектів та іншої міжнародної співпраці», - наголосив Олександр Михайлович.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськості, Катерина Симоненко  

05.01.2021